USLUGE POSLOVNE PODRŠKE

Bilo da ste startup ili postojeće poduzeće koje uspješno djeluje na tržištu, kontinuirano ulaganje u razvoj i inovativnost poslovanja nužno je za ostvarenje konkurentnosti te širenje poduzeća na tržištu. Za uspješno poslovanje poduzeća, njihov napredak i sigurnu budućnost, nudimo sljedeće usluge:

Usluge predinkubacije i inkubacije

usluge predinkubacije i inkubacije za startup-ove, kao podrška njihovom razvoju u ranom stadiju poslovanja. Pružanje mentorstva i stručnog savjetovanja novoosnovanim poduzećima kako bi svoje poslovne ideje pretvorili u uspješan poduzetnički pothvat.

Poslovne i marketinške usluge

usluge za postojeća poduzeća fokusirane na poslovno savjetovanje u sljedećim područjima: poslovno planiranje i razvoj, priprema investicijskih studija, priprema poslovnih i marketinških planova, priprema prijava za fondove EU i ostale međunarodne fondove, upravljanje financijama, troškovima, marketingom i ljudskim potencijalima

Tehnologijske usluge

usluge za tehnološki orijentirana poduzeća uključuju sljedeće: pružanje tehnologijskih usluga u području brze izrade prototipova, visoko brzinske obrade metala, automatizacije i robotike.

Usluge umrežavanja i internacionalizacije poslovanja (EEN)

savjetodavne usluge za sva postojeća poduzeća koja svoje poslovanje temelje na izvozu te podrška u procesu internacionalizacije poslovanju prvenstveno putem korištenja usluga Europske poduzetničke mreže (EEN).

Korištenje Virtualnog inkubatora

Web platforma za startup i postojeća poduzeća razvijena s ciljem podupiranja njihovog razvoja. Korisnicima će biti omogućen pristup poslovnim informacijama, seminarima koji će se održavati u inkubatoru, mogućnost umrežavanja s ostalim poduzetnicima i potpornim institucijama, predstavljanje proizvoda na web stranici inkubatora, korištenje poslovne baze podataka.

IPNG-LOGO1
Industrijski park Nova Gradiška d.o.o.

II. Industrijski odvojak 2

 35400 Nova Gradiška

+385 35 359 911, www.ipng.hr

Centar za tehnološki razvoj
Centar za razvoj Brodsko-posavske županije d.o.o.

Trg pobjede 26a,

35000 Slavonski Brod

+385 35 637 200, www.ctr.hr

Nova Gradiška
Grad Nova Gradiška

Trg kralja Tomislava 1

35400 Nova Gradiška

+385 35 366 080, www.novagradiska.hr

Amblem EU
ESI logotip_boja_manji

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost poduzeća Industrijski park Nova Gradiška d.o.o.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.