SURADNICI

Brodsko-posavska županija

Uloga Brodsko-posavske županije kao jedinice područne (regionalne) samouprave, u projektu je sljedeća: promocija projekta na regionalnoj razini, promocija nacionalnih i međunarodnih poslovnih mreža i suradnje te potpora poduzetnicima u procesima udruživanja u regionalni klaster. Brodsko-posavska županija raspolaže relevantnim ljudskim, materijalnim i financijskim resursima za uspješnu provedbu navedenih aktivnosti.

Strojarski fakultet u Slavonskom Brodu

Strojarski fakultet u Slavonskom Brodu, kao ključni regionalni obrazovni i istraživački centar na području strojarstva, sudjeluje u razvoju i implementaciji programa poslovne podrške Tehnološkog inkubatora; definiranju i provedbi trening programa i tehnologijskih usluga; promociji projekta na regionalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini. Strojarski fakultet raspolaže relevantnim ljudskim, materijalnim i financijskim resursima za uspješnu provedbu navedenih aktivnosti.

Industrijsko-obrtnička škola Nova Gradiška

Industrijsko-obrtnička škola Nova Gradiška sudjeluje u organiziranju tehničke strukture i programa poslovne podrške TIN-a te u promociji projekta.

Tera Tehnopolis d.o.o.

Tera Tehnopolis d.o.o. sudjeluje u pružanju usluga internacionalizacije poslovanja kroz EEN, pružanju usluge zaštite intelektualnog vlasništva, potpori razvoju poduzetništva mladih, uključujući studente, provedbi edukacijskih programa te promociji projekta. Poduzeće će pružati usluge poduzetnicima u Tehnološkom inkubatoru Nova Gradiška, kao i poduzetnicima u virtualnom inkubatoru u ciljanim područjima.

Hrvatska gospodarska komora, Zagreb (Županijska komora Slavonski Brod)

uloga HGK - ŽK Slavonski Brod kao suradnika na projektu bit će promocija projekta na regionalnoj razini te promocija nacionalnih i međunarodnih poslovnih mreža i suradnje. HGK raspolaže relevantnim ljudskim, materijalnim i financijskim resursima, te odgovarajućom mrežom za uspješnu provedbu navedenih aktivnosti.

Obrtnička komora Brodsko-posavske županije

loga Obrtničke komore BPŽ na projektu biti će promocija projekta na regionalnoj razini, te promocija nacionalnih i međunarodnih poslovnih mreža i suradnje. HOK raspolaže relevantnim ljudskim, materijalnim i financijskim resursima, te odgovarajućom mrežom za uspješnu provedbu navedenih aktivnosti.

Centar kompetencija za napredno inženjerstvo Nova Gradiška d.o.o.

uloga Centara u projektu bit će poticanje gospodarskog razvoja putem primjene rezultata istraživanja i razvoja te komercijalizacije inovacija u poslovnom sektoru, sudjelovanje u definiranju tehnologijskih usluga iz područja naprednog inženjerstva, pružati će stručnu poslovnu podršku, te će sudjelovati u promociji projekta na regionalnoj razini, nacionalnoj i međunarodnoj razini. Planirano je da će CEKOM raspolagati relevantnim ljudskim, materijalnim i financijskim resursima, za uspješnu provedbu navedenih aktivnosti.

IPNG-LOGO1
Industrijski park Nova Gradiška d.o.o.

II. Industrijski odvojak 2

 35400 Nova Gradiška

+385 35 359 911, www.ipng.hr

Centar za tehnološki razvoj
Centar za razvoj Brodsko-posavske županije d.o.o.

Trg pobjede 26a,

35000 Slavonski Brod

+385 35 637 200, www.ctr.hr

Nova Gradiška
Grad Nova Gradiška

Trg kralja Tomislava 1

35400 Nova Gradiška

+385 35 366 080, www.novagradiska.hr

Amblem EU
ESI logotip_boja_manji

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost poduzeća Industrijski park Nova Gradiška d.o.o.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.