Natječaj za zakup poslovnih prostora u Tehnološkom inkubatoru Nova Gradiška

Tehnološki inkubator Nova Gradiška, prvi poslovni subjekt na ovim područjima koji ima za cilj potaknuti razvoj novih poduzeća stvaranjem svih nužnih preduvjeta za rad i pružiti podršku poduzetnicima u njihovu poslovanju, uskoro otvara svoja vrata.

U tom pogledu danas je objavljen natječaj za zakup poslovnih prostora u Tehnološkom inkubatoru Nova Gradiška za ukupno 50 uredskih i proizvodnih jedinica.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane tvrtke koje žele započeti poslovanje po najpovoljnijim uvjetima na tržištu da odaberu najbolji poslovni prostor za sebe i prijave se na natječaj.

Prostor Tehnološkog inkubatora Nova Gradiška ukupne površine 5.046m2 u potpunosti je opremljen potrebnom komunikacijskom i uredskom infrastrukturom, coworking prostorom, konferencijskom dvoranom, informatičkom učionicom te razvijenim poslovnim uslugama koje će biti na raspolaganju poduzetnicima.

Natječaj možete preuzeti na linku web stranice Tehnološki inkubator Nova Gradiška, u folderu natječaji: https://www.tin.ipng.hr/dokumenti/

Sve dodatne informacije možete dobiti upitom na telefon 035 359 910, 098 133 2381, i na e-mail: info@ipng.hr.